maanantai 18. lokakuuta 2021

Mitä on Kehoäly? ... tiivis mutta runsas opetusvideo

Kehoäly, sen merkitys, historia ja harjoittelu, niistä ihmiset ovat pyytäneet saada tietää enemmän. Minulta on jo vuosia pyydetty Kehoälyn luento- ja opetusvideoita. Nyt on sopiva aika siihen. Tein videon, jossa käyn läpi oleellisia asioita Kehoälyyn liittyen. Laitan sen tähän mukaan. Luen videolla myös kirjoittamani Kehoälyyn liittyvän Pitkä Elämä -nimisen runon. 

Videolla kerron, miksi Kehoälyn harjoittelu on niin hyödyllistä ja älykästä, mitä Kehoäly tarkoittaa ja selitän Kehoäly® sanan taustaa. Videolla käyn läpi Kehoälyn historiaa, kerron, kuinka Kehoälyä harjoitellaan ja kenelle Kehoälyn harjoittelu sopii. Luen videolla myös kirjoittamani Kehoälyyn liittyvän Pitkä Elämä -nimisen runon. Lisäksi käyn läpi Kehoälyn harjoittelutavat, Kehoälyn psykologiaa, sekä sen, kuinka Kehoälyn harjoittelun voi aloittaa.

Videolla kerron kirjoittamistani kolmesta Kehoälyn kirjasta, joista Kehoälyä voi myös oppia. Kerron, mihin Kehoälyssä pyritään, miksi Kehoäly on niin tehokasta sairauksia ja vaivoja ennaltaehkäisevää toimintaa, miksi Kehoälyn harjoittelu on niin turvallista ja miksi Kehoäly vahvistaa niin hienosti työkykyä. Kerron myös Kehoälyn harjoitusmuodoista; Kehoälyn syvävenyttelystä, rentoutusharjoituksista, hermoston vahvistamisesta, FreeFlow™ harjoittelusta, Vital Walk™ harjoittelusta, Kehotietoisuus™ harjoittelusta ja toki hiukan myös Terveysmeditaatio® asioita.

 


 

Kuinka päästä mukaan Kehoäly harjoittelijoiden sisäpiiriin? 

Teen Kehoälyn opetus- ja luentovideoita. Minulla on käytössä Kehoäly harjoittelijoiden sisäpiirille tarkoitettu postituslista (email), jonne pääsevät ne, joita Kehoäly ja Kehoälyn säännöllinen harjoittelu oikeasti kiinnostaa. Jos haluat mukaan tähän Kehoälyssä nopeammin ja vahvemmin edistyvien sisäpiiriin, laita minulle sähköpostia, esittele lyhyesti itsesi ja pyydä päästä postituslistalle. Sähköposti tähän on kehoeetikko ät gmail.com.

 

 


Kehoäly, immateriaalioikeus

Kehoäly tarkoittaa kehon ja mielen välistä kommunikaatiota, kehon sisäsyntyistä luonnollista taitoa pitää itsensä terveenä ja parantaa itsensä, sekä Kehoälyn harjoituksia, joilla kehitetään ja vahvistetaan kehon ja mielen välistä hyvää kommunikaatiota ja kehon kykyä parantaa itsensä. Kehoäly on myös erisnimi, jolla tarkalleen tarkoitetaan Tapio Sippoinin kehittämiä Kehoälyn harjoituksia. Näiden asioiden lisäksi Kehoäly® on rekisteröity ja vahvasti vakiintunut tavaramerkki.

 


 

Kehoälyn harjoittelun kehittäjänä ja auktoriteettina Tapio Sippoin on tekijänoikeuksien tueksi immateriaalisesti ja juridisesti suojannut luovuutensa tulokset. Kehoäly®, Terveysmeditaatio®, Body Intelligence® ja MindWellness® ovat Tapio Sippoinille rekisteröityjä vahvasti vakiintuneita tavaramerkkejä ja FreeFlow™, Body Integrity™, Kehotietoisuus™, Vital Walk™ sekä Body IQ™ ovat Tapiolle vakiintuneita tavaramerkkejä. Näitä tavaramerkkejä on oikeus käyttää vain lisenssin omaavilla tahoilla.

 



#video, #opetusvideo, #luentovideo, #Kehoälyvideo, #bodymindvideo, #Kehoäly, #Kehotietoisuus, #kehomieli, #bodymind, #tietoisuustaidot, #tapiosippoin, #sippoin, #body intelligence, #physical intelligence, #mind wellness, #wellness, #healing, #meditaatio, #liikemeditaatio, #terapia, #mielenterveys, #psykologia, #filosofia, #henkisyys, #äly, #älykkyys, #viisaus, #kehoviisaus, #jooga, #joga, #yoga, #healthcare, #tyky, #tyhy, #työkyky, #työhyvinvointi, #hyvinvointi, #terveys, #health, #wise, #mindfulness, #äly, #älykkys